Fıstıklı İlkokulu
FISTIKLI MAH. FISTIKLI KÜME EVLERİ NO: 20 ÖMERLİ / MARDİN
5415419947

VİZYON

Milli değerlerinin bilincinde olan , bilim ve teknolojinin ışığında ; öğrenmeyi öğrenen , sorgulayan , üreten , güvenilir , paylaşımcı bireyler yetiştiren , kalitede öncü bir kurum olmak.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,Türk Milletini yücelten milli ve manevi değerlere bağlı,hukuka ve insan haklarına saygılı,toplumda görevlerinin bilincinde olan; üretken,kendini geliştiren ve bunları davranış haline getiren bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Tam Öğretim

Tam Öğretim

Ders Başlama Saati: 08:20 Ders Bitiş saati: 14:10

Soba

Uydu İnternet (VSAT)

İl merkezine uzaklık 24 km İlçe merkezine uzaklık 3 km dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyde, birleştirilmiş ilk okulu vardır kulanılmaktadır. Köyün içme suyu şebekesi yapılmiş olup kullanılmaktadır. Kanalizasyon şebekesi yoktur. Ptt şubesi ve ptt acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfaltlanmıştır. Köyde elektrik mevcut olup sabit telefon yoktur